WSS: “40e editie van het Pronkjewail toernooi, was weer een groot succes”

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Gisteren was het dan zo ver; de 40e editie van het Pronkjewail toernooi bij Korfbalvereniging WSS als voorbereiding op het zaalseizoen. Waar we ochtends voor al onze jeugdteams oefenwedstrijden hadden georganiseerd tegen clubs uit de regio, bleek dat deze vol plezier en leuke wedstrijden zou gaan bestaan. Alle teams speelde leuke potjes korfbal en volle tribunes met ouders en andere familieleden aanschouwde het plezier.


Aan het begin van de middag speelde WSS 3 hun wedstrijd tegen Korwi 1 en WSS 4 tegen Stadskanaal’74 2, en zo werd deze editie voor een heel groot deel een toernooi met teams uit de regio.
Om half 5 was het dan zo ver, na maanden voorbereiding werd de nieuwe unieke WSS kledinglijn gepresenteerd door onze selectie die opnieuw in het nieuw was gestoken door onze trouwe hoofdsponsor; Manning Dakbedekking uit Musselkanaal. Marcel en wij als club zijn zeer content met de nieuwe uitstraling die deze kledinglijn uitstraalt! 


De selectie speelde na de presentatie een driekamp tegen de selecties van DTS uit Surhuizum en Pallas’08 uit Leeuwarden, dit leverden leuke potjes korfbal op.


We kunnen als club zijnde weer trots zijn op wat we hebben neergezet deze dag en zijn dan ook dankbaar voor iedereen die aan deze dag een steentje heeft bijgedragen.

Ingezonden door het bestuur

Foto’s: Fred Stötefalk en WSS

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.