Dames 7×7 V.V. Veelerveen kampioen

Eigen foto v.v. Veelerveen

VLAGTWEDDE – Er is nog één speelronde te gaan, maar de dames van V.V. Veelerveen staan al zover voor dat ze afgelopen vrijdagavond al het kampioenschap konden vieren.

Ze begonnen op vrijdag 23 september in Jipsingboertange, waar ze alle wedstrijden wonnen. Van JVV, Westerwolde, Sellingen en Oldambtster Boys. Op 14 oktober leden ze op eigen veld puntverlies tegen de dames van Sellingen, doordat het 0-0 bleef. De andere wedstrijden wonnen ze wel.

De eerste nederlaag incasseerden ze tegen Onstwedder Boys (1-2) op het toernooi in Sellingen. Ook de andere wedstrijden werden toen weer gewonnen.

Ze luidden het kampioenschap in stijl in, want afgelopen vrijdag wonnen ze wederom alle wedstrijden op het kunstgras van Westerwolde in Vlagtwedde. De dames van Veelerveen staan nu fier aan kop met 43 punten uit 16 wedstrijden, de nummers 2, JVV en Sellingen, hebben beide 19 punten.

Komende vrijdag staat er nog één speelronde op het programma. Dan spelen de dames 7×7 in Onstwedde.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.