Kerstmarkten in Vesting Bourtange

Foto: Geert Smit


BOURTANGE – De kerstbomen staan al op de vestingwallen en de toegangsbruggen zijn al weer voorzien van duizenden lampjes. Binnenkort wordt de grote kerstboom midden op het marktplein
geplaatst en zo veranderd Vesting Bourtange in het mooiste kerstdorp van Nederland. Klaar
voor de kerstmarkten die tijdens de eerste drie weekenden van december worden
gehouden
.


De animo van standhouders om deel te nemen aan de markten is zo groot dat er zelfs gewerkt wordt met een wachtlijst. Dit betekent dat de vesting weer vol staat met mooie kramen met de meest uiteenlopende kerstproducten en uiteraard bijpassende versnaperingen. Oliebollen en glühwein ontbreken uiteraard niet op de kerstmarkt.

Niet alleen de marktkramen zijn in kerssfeer, ook de ondernemers in Bourtange doen volop mee, hun panden zijn prachtig verlicht en ze bieden een mooi kerstassortiment aan. Tijdens de markt kunt u genieten van livemuziek en is er een levende kerststal aanwezig. Kortom volop kerst in de Vesting op zaterdag 3, 10 en 17 december van 11 tot 21 uur en op zondag 4, 11, en 18 december van 11 tot 18 uur. Kaarten reserveren wordt aangeraden vanwege de verwachte drukte.

Klik HIER voor meer informatie.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.