Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dörpen

Tussen 18 november 15.00 uur en 21 november 7.00 uur is op het terrein van een basisschool aan de Schulstraße brand gesticht. De daders staken meerdere kartonnen dozen in brand. Hierbij raakte de gevel van de school beschadigd. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Tussen 18 november 15.15 uur en 20 november 20.00 uur is op de parkeerplaats bij het station aan de Neudörpener Straße en katalysator uit een geparkeerde auto gestolen. De schade wordt op 600 euro geschat.

Papenburg

Op 7 november is tussen 15.40 en 16.15 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Kirchstraße een VW Tiguan aangereden. De schade aan de rechterzijde van de auto bedraagt 2.000 euro. De veroorzaker is onbekend.

Surwold

Tussen 19 november 19.15 uur en 20 november 8.00 uur is op de Kanalplaatzen een geparkeerde zilvergrijze Hyundai aangereden. Het voertuig heeft voor 2.500 euro schade aan de linker zijde. Over de veroorzaker is niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.