Auto botst op boom langs de N33 bij Veendam

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM – Op de N33 bij Veendam in de richting naar Meeden / Muntendam is dinsdagmiddag even voor half zes een auto van de weg geraakt. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur, kwam in de berm en kwam tegen een boom tot stilstand.

De meldkamer kreeg meerdere meldingen van passerende automobilisten. Omdat er verschillende hectometerpaaltjes werd genoemd was het niet geheel duidelijk waar het ongeval exact was gebeurd. De ambulancedienst zag echter de gehavende auto in de berm staan waarna de hulpverlening snel op gang kwam.

De opgeroepen brandweer kon na aankomst direct retour naar de kazerne. Het slachtoffer werd ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Een berger heeft de auto afgesleept.

Info en foto’s: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.