Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Aschendorf

Vanmorgen zag een 62 jarige bestuurder van een BMW op de Zu den Emsauen bij het afslaan naar Zu den Emsauen een tegemoetkomende shovel over het hoofd. Bij de aanrijding raakte de automobilist lichtgewond. De 19 jarige bestuurder van de shovel kwam met de schrik vrij. De schade wordt op 7.500 euro geschat.

Bij een ongeval op de Zu den Emsauen zijn gistermiddag rond vier uur drie personen gewond geraakt. De aanrijding gebeurde toen een 48 jarige bestuurster van een VW de BMW van een 47 jarige man over het hoofd zag toen zij de parkeerplaats van een supermarkt verliet. Beide bestuurders en een 49 jarige vrouw, die als passagier in de BMW zat, raakten lichtgewond. De weg is enige tijd voor onderzoek en berging volledig afgesloten geweest.

Meppen

Agenten hebben gistermorgen om 9.00 uur op de B402 bij Meppen een 29 jarige Irakees gecontroleerd, nadat deze met hoge snelheid een dienstauto inhaalde. De man toonde een Grieks rijbewijs en zijn Irakees paspoort. Het rijbewijs bleek vervalst te zijn. De man kreeg een rijverbod opgelegd en het vervalste rijbewijs werd in beslag genomen. Er werd proces-verbaal opgemaakt voor het in het bezit hebben van vervalste documenten en het rijden zonder geldig rijbewijs.

Papenburg

Vanmorgen is om iets voor zeven uur een 45 jarige fietser aangereden. Hij werd geschept door een Mercedes toen hij de Gutshofstraße overstak. De fietser raakte bij de aanrijding zwaargewond. De 46 jarige bestuurder van de Mercedes kwam met de schrik vrij.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.