Deelnemers The Barrel Challenge rijden langs de fjorden in Noorwegen

Rob en Meini Zweep Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Vrijdag vertrok een groep deelnemers voor een reis naar het Noorderlicht in Zweeds Lapland. Ze verzamelden zich bij Café Dommering op het Marktplein in Winschoten.

De tour wordt weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep, van Zweep Events uit Winschoten. Hoewel het evenement onder de noemer The Barrel Challenge wordt georganiseerd, geldt er enkel en alleen voor deze Noorderlichteditie geen bouwjaar of adviesprijs voor de auto; elke auto mag mee. Deze keer rijden er 75 auto’s mee. Fotograaf Mazzelmoaze reist weer mee. Hij houdt ons op deze website van zijn avonturen op de hoogte. Op maandag, woensdag en vrijdag is hij te horen in het programma De Dag Vanmorgen bij Groningen1.

Gistermorgen vertrokken de deelnemers voor een rit van zo’n 600 kilometer naar Mo i Rana in Noorwegen. Een lange rit door een prachtige omgeving langs de fjorden in Noorwegen. Om drie uur ’s middags is het daar in deze tijd van het jaar al donker. Ook Meini is weer van de partij. Hier en daar waren wat kleine pechgevallen, maar voor zover bekend heeft iedereen Mo i Rana bereikt.

Vanmorgen is de groep weer vertrokken naar Östersund in Zweden. Daarover morgen meer.

Foto’s: Mazzelmoaze

Voor meer foto’s klik HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.