Kerst Sing-Inn Excelsior op het Pekelder platteland

Foto: Fred Stötefalk
OUDE PEKELA – Christelijke Muziekvereniging Excelsior organiseert op vrijdag 9 december, met medewerking van een gelegenheidsensemble uit Pekela, een sfeervolle Kerst Sing-Inn op het Pekelder platteland. Het is de vierde editie van dit concert, dat door corona een aantal jaar geen doorgang kon vinden.

De Kerst Sing-Inn begint om 19.30 uur in de boerenschuur van de familie Molema aan de Beneden Polderweg 156 in Oude Pekela en duurt ongeveer een uur.

Het wordt een gezellig kerstfeest voor alle bezoekers, jong en oud. Omdat het koud kan worden, is warme kleding geen overbodige luxe. Kom zoveel mogelijk met de fiets of wandelend, omdat er beperkte parkeerruimte is. Na afloop staat er een warm drankje klaar.

Een week later, op 17 december, is Excelsior te beluisteren tijdens de Volkskerstzang in de Rooms-Katholieke kerk in Oude Pekela. Uiteraard speelt een selectie van onze muzikanten tijdens de kerstnacht het Stille Nacht.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.