Rondleiding Natuurbegraafplaats Laude

Foto: Johannes Velthuis


LAUDE – Natuurbegraafplaats Laude beheert een 60 hectare groot bosrijk gebied waar op 12 hectare begraven mag worden. Geregeld worden er rondleidingen gegeven op de natuurbegraafplaats. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Laude.

Aanvang
De rondleiding start aanstaande zondag 27 november om 11 uur op de parkeerplaats van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het jonge en oude bos en is grotendeels over onverharde paden. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Na afloop
We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een warme kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.