Zondagmiddagconcert

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Aanstaande zondag verzorgt het Mezzop Trio Dit trio in de Semsstraatkerk te Stadskanaal.

Het zondagmiddagconcert door het Mezzop Trio voegt nieuwe kleuren toe aan het muzikale palet op de Nederlandse podia. Het zijn drie muzikanten uit het Midden-Oosten: Rani Elias (trompet), Karoun Baghboudarian (cello) en Setareh Nafisi (piano, daf, zang), die muziek uitvoeren van hun thuislanden, gecombineerd met klassiek Westerse invloeden.

Hun unieke repertoire, arrangementen en improvisaties maken ze ambassadeurs van hun muzikale en culturele erfgoed in Nederland en daarbuiten. Dit repertoire richt zich voornamelijk op klassiek muziek uit het Midden-Oosten, Oost-Europa en Armenië, maar ze hebben ook nieuwe werken in opdracht gegeven en uitgevoerd van Nederlandse componisten die dit delen muzikale afkomst.

Zondag 27 november, Semsstraatkerk Stadskanaal Aanvang 15:00 uur

Klik HIER voor meer info.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.