Sfeervolle levende kerststal staat weer in Vriescheloo

Foto: Jan Glazenburg

VRIESCHELOO – Ook dit jaar is er weer een levende kerststal in Vriescheloo.

Vandaag op deze eerste Adventszondag zijn voor het derde jaar op rij de lampjes in de levende kerststal aan de Dorpsstraat 14 in Vriescheloo weer aangegaan. Ook hoor je er muziek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Vanaf 16.00 uur gaan de lampjes aan. Bij erg slecht weer (veel regen, veel wind of erg koud) blijven de ezels binnen in hun eigen stal. De lampjes en de muziek zijn dan wel aan. Kom je voor het totaalplaatje en twijfel je of de ezeltjes er ook zijn? Stuur dan even een berichtje via Facebook of de website van Ger’s Ezelstal.

Vandaag waren de ezeltjes even voor de foto’s in de kerststal te vinden. Daarna gingen ze terug naar hun droge stal.

De levende kerststal blijft t/m dinsdag 27 december staan. Ook het nabijgelegen hertenkamp is sfeervol verlicht!

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.