Lichtjesparade op 10 december in Onstwedde

Foto: Henk Pruim

ONSTWEDDE – Zaterdag 10 december organiseert Manege de Driesporen voor de derde keer een schitterende lichtjesparade in Onstwedde. Om 19.00 start de parade vanaf de manege voor een optocht door het dorp met een stoet prachtig door lichtjesversierde paarden en wagens.

De lichtjesparade valt samen met de Winterfair die wordt georganiseerd op de Brink in Onstwedde.

Inmiddels hebben al heel veel deelnemers zich aangemeld voor dit prachtige evenement. Op diverse social media bronnen zien we al foto’s voorbij komen van deelnemers die druk aan het knutselen zijn met de mooiste creaties. Het beloofd dan ook een prachtige parade te gaan worden met vele deelnemers. Ook dit jaar is er weer een prijs voor de mooist versierde ruiter en men-combinatie!

Na afloop van de rit staat er voor alle deelnemers warme chocolademelk met iets lekkers klaar in de manege en kan men de paarden ook nog van dichtbij bewonderen.

We nodigen iedereen uit om te komen kijken langs de route:

Start manege de Driesporen, Wessinghuizerweg, Dorpsstraat, Havenstraat, Jabbingelaan, Dorpsstraat, Karskenslaan, Boslaan, Landlaan, Lijnackerslaan, Boelslaan, Boslaan, Hardingstraat, Dorpsstraat, Wessinghuizerweg.

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de lichtjesparade!

Mail naar aanmelden-driesporen@hotmail.com.

Voor meer informatie zie onze social media pagina’s en of website www.manegededriesporen.nl

Ingezonden

Foto’s: Freerk Boskers

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.