Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Gistermiddag is om 13.10 uur aan de Steinhausstraße een geparkeerde blauwe Dacia aangereden. De veroorzaker is doorgereden. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Lähden

Tussen 1 december 22.00 uur en 3 december 11.00 uur is bij een sportvereniging aan de Jahnstraße een poging tot inbraak gedaan. De daders probeerden zich met geweld toegang tot een verkoophuisje te verschaffen. Ze hebben voor 500 euro schade aangericht.

Haren

Vanmorgen trof een automobilist om kwart over acht langs de Langenberg een gewonde man aan. Hij belde de hulpdiensten. Het 17 jarige slachtoffer bleek tussen twee en drie uur vannacht op zijn motor onderweg naar Haren te zijn geweest. Hij belandde in een bocht in de berm, botste tegen een reclamebord en bleef op de plaats van het ongeval liggen. Hij is met zwaar letsel naar een ziekenhuis gebracht. Bloedonderzoek toonde aan dat de jongen onder invloed van alcohol verkeerde (0.35 promille)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.