Roon Staal treedt op in de Vennekerk Winschoten

Eigen foto

WINSCHOTEN- Van 6 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland. Winschoten is één van de 16 locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de Vennekerk op vrijdag 23 december en begint om 20.00 uur.

Met zijn loepzuivere, gevoelige zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) en singer-songwriter Gilbert O’Sullivan prijzen zijn stem en composities en bevelen een bezoek aan zijn concerten aan, die door hun kleinschalige karakter en de kwaliteit van de performance een bijzondere, intieme sfeer creëren.

Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als “Oh Holy Night”, “Stille Nacht”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo”, “Away In A Manger”, “Midden In De Winternacht” en “The Bleak Midwinter” ten gehore gebracht.

Staal – die vijf keer per jaar tourt door Nederland – treedt regelmatig in het buitenland op en bracht recent zijn 16e album “Dreamland” uit. Eerdere albums waren het Christmas Album I en Christmas Album II waarvan veel werk te horen zal zijn tijdens deze tour. 

Alle informatie m.b.t. de Kerst Tour en het concert in Winschoten kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.