Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen vrijdag 9.30 uur en zaterdag 13.30uur is bij een woning in Papenburg ingebroken. De daders verschaften zich met geweld toegang tot de woning en beschadigden daarbij meerdere deuren. De ruimtes werden overhoop gehaald. Het is niet bekend wat er is gestolen.

Tussen 6 december 12.00 uur en 10 december 19.00 uur is bij een woning aan de Schäfereiweg ingebroken. Of en wat er is gestolen is nog niet duidelijk.

Meppen

Tussen vrijdag 9.00 uur en zaterdag 15.50 uur is op de parkeerplaats achter een appartementencomplex aan de Kleiststraße een Skoda Fabia aangereden. De veroorzaker is onbekend.

Bunde

Bij een verkeerscontrole is gisteravond rond negen uur een 31 jarige man uit Weener op verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen aangehouden. Hij werd na een positieve speekseltest voor bloedonderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hierbij bood hij enig verzet. Er raakte niemand gewond.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.