Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dörpen

Vanmorgen om half elf belandde een 73 jarige bestuurder van een Mitsubishi ASX op de K112 tussen Neudörpen en Dörpen door onbekende oorzaak met zijn wagen op de linker weghelft. Daar schampte hij een tegemoetkomende camper, bestuurd door een 64 jarige man. Vervolgens botste hij tegen de Audi Q2 van een 68 jarige vrouw, die achter de camper reed. De rit eindigde tegen een boom in de rechter berm. De 73 jarige raakte bij het ongeval zwaargewond. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.