Stomend het jaar uit met glühwein en oliebollen bij Museumspoorlijn STAR

Foto: Catharina Glazenburg
STADSKANAAL – Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december 2022 rijdt de stoomtrein weer tussen Stadskanaal en Veendam. Het seizoen 2022 wordt afgesloten met de ‘Eindejaarsritten’. Onder het genoten van glühwein en oliebollen luiden ze het jaar, waarin Museumspoorlijn STAR 30 jaar bestond, sfeervol uit.

Ritten tussen Stadskanaal en Veendam
Op deze dagen rijdt de stoomtrein twee keer tussen Stadskanaal en Veendam. De treinen vertrekken om 10.45 en 14.00 uur uit Stadskanaal. Vanuit Veendam om 12.00 uur.

Seizoen 2023
De eindejaarsritten zijn de laatste van 2022. Maar het duurt niet lang voordat de STAR weer rijdt. In februari en maart 2023 zijn er weer stamppotritten, de eerste op 5 februari. De rest van de nieuwe dienstregeling wordt begin 2023 bekend gemaakt.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website van Museumspoorlijn STAR: www.stadskanaalrail.nl.

Ingezonden
 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.