’t Joar oet bij MOW/Museum Westerwolde

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Vanmiddag werd in het MOW I Museum Westerwolde het jaarlijks terugkerende ’t Joar oet georganiseerd.

In het MOW I Museum Westerwolde zie je nog tot 15 januari De grote nostalgieshow, een tentoonstelling die al je zintuigen prikkelt en je meeneemt naar vervlogen tijden. In het randprogramma bood het museum vanmiddag ’t Joar oet, een jaarlijks terugkerende middag vol winterse gezelligheid.

Bezoekers konden de exposities bekijken en/of aanschuiven bij een workshop een wereldwens maken of een potje sjoelen. Dit onder het genot van traditionele lekkernijen en winterse muziek. Hierbij was ook het MOW kinderbestuur aanwezig.

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.