Vandalen houden huis in Ter Apel

Foto is ingezonden

TER APEL – Gisteravond en vannacht zijn in Ter Apel diverse vernielingen gepleegd.

Vandalen hebben gisteravond en vannacht huis gehouden in Ter Apel. Er zijn onder anderen bushokjes vernield. Aan de Dr. Bekenkampstraat stond om kwart voor twaalf een rij coniferen in brand. De brandweer van Ter Apel had de situatie snel onder controle.

Aan de Spoorsingel zijn putdeksels omhoog gezet. Een inwoner van Ter Apel zag dit te laat en reed met zijn auto over een omhoog staande deksel. Het gevolg: auto total loss. De hele onderkant is opengescheurd, alle olie is eraf en het blok aan gort. Volgens de eigenaar is het signalement van de daders bekend. Hij looft 1.000 euro uit voor de gouden tip, maar hoopt dat de daders zichzelf melden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Bij het voetbalveld van FC Ter Apel is om 00.50 bij veld 5 en het kunstgrasveld de verlichting ingeschakeld. Dit heeft acht uur gebrand. Een duur grapje met deze elektriciteitsprijzen meldt de FC op Facebook. Op de beelden is te zien dat twee jongens rechtstreeks naar de schakelkasten lopen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.