Night of the Guitars weer groot succes

Foto: Anita Meis

VEENDAM – Traditiegetrouw vond zaterdagavond, aan het begin van het nieuwe jaar, in Brouwhotel Parkzicht de wintereditie plaats van de Night of the Guitars. Dit werd georganiseerd door de Stichting Bogdike.


De bezoekers genoten van een geweldig concert van topmuzikanten uit de regio. Een flink aantal oudgedienden gaf act de préséance. Voor deze editie waren er ook een paar nieuwe gezichten. De line up: Bé Brakke, Evert Erents, Marcel van Mook, Coos Greveling, Ad Antonisse, Hans Steneker, Chris Kleine, Peter Bloem, Everhard Sprik, Jacques Hoefsmid, Bram van Mook, Erik Drent, Kelly Hamberg, Kitty van der Klugt, Bert (Foef) Meis, Petra Erents, Wigo van der Schoot en last but not least oud-Melrose zanger Rob de Valk. De avond werd als vanouds gepresenteerd door Everhard Sprik.

Foto’s: Anita Meis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.