Steiger bij Moekesgat ten prooi aan vandalisme

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Bij Moekesgat is de steiger vernield.

Bij Moekesgat is de steiger in brand gestoken. Wie dit heeft gedaan is (nog) niet bekend. Volgens eigenaar Ronald Hut zijn er camerabeelden. Hij hoopt dat de daders en/of getuigen zich bij hem komen melden. Zijn telefoonnummer is 06 108 892 17

Tijdens de Kerstdagen vonden er ook al vernielingen plaats in Ter Apel.  Er werden onder anderen bushokjes vernield en aan de Dr. Bekenkampstraat werd een rij coniferen in brand gestoken. Op het kunstgrasveld van FC Ter Apel was de verlichting ingeschakeld, iets wat de club zeker aan de elektriciteitsrekening zal merken. Aan de Spoorsingel werden putdeksels omhoog gezet, waardoor een auto total loss raakte.

Foto: Eigen foto Ronald Hut

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.