Lieve briefjes in de Bibliotheken van Westerwolde

Foto: Biblionet

WESTERWOLDE – Wil jij iemand blij maken met een lieve kaart? Kom dan in de Week van de Lieve Briefjes, van 14 tot 20 januari, naar Bibliotheek van Ter Apel, Vlagtwedde, Bellingwolde of Blijham om een gratis kaart uit te zoeken. 


De eerste Lieve Briefjes zagen het licht op 16 november 2018. Op die dag konden Groningers iemand een briefje geven met een lieve boodschap. Zomaar, om iemand blij te maken. Mensen vonden het zo leuk om briefjes te geven en te krijgen, dat er het jaar erop een hele week voor werd uitgetrokken. 


Sindsdien worden de Lieve Briefjes elk jaar door nieuwe kunstenaars ontworpen en onder andere via de Bibliotheek verspreid. Hiermee wil de Bibliotheek bijdragen aan meer verbondenheid in de samenleving. Tussen 14 en 20 januari kan iedereen de gratis kaarten van de Lieve Briefjes in alle bibliotheken van Westerwolde ophalen (zolang de voorraad strekt). Ook als je niet lid bent. Want iedereen is welkom in de Bibliotheek. 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.