Nieuwe trainer voor V.V. Veelerveen

Eigen foto v.v. Veelerveen

VEELERVEEN – Vandaag tekende de voetbalvereniging Veelerveen een contract met Jordin Louwes. Hij volgt volgend seizoen Boelo Dekker op als hoofdtrainer van de club.

De 25-jarige Louwes is op dit moment nog hoofdtrainer van ASVB, uitkomend in de tweede klasse. Daar is hij als 18-jarige begonnen als assistent. Sinds drie jaar staat hij als hoofdtrainer voor de selectie. 

Louwes komt uit Sellingen, is daar opgegroeid en heeft er ook altijd gevoetbald. Eerst in de jeugd, later in het eerste elftal, tegenwoordig in het derde elftal. Maar na een enkelbreuk is hij zich meer gaan richten op het trainersvak. 

Hij kiest voor Veelerveen, omdat het een club in de buurt is. Een aantal selectiespelers kent hij persoonlijk. Hij heeft er heel veel zin in om met de selectie aan de slag te gaan. Hij vindt het prachtig dat ze nu de ranglijst aanvoeren in de vierde klasse, maar of ze nu wel of niet promoveren, maakt voor Louwes niet uit. 

Communicatie met de spelers vindt hij belangrijk. Hij wil op donderdagavond met de hele groep wekelijks een voorbespreking houden. Thuiswedstrijden neemt hij op, zodat hij ze met de jongens kan analyseren. 

Veelerveen kijkt er naar uit om de samenwerking met deze gedreven, jonge trainer aan te gaan. 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.