V.V. Veelerveen wint zaaltoernooi in Gieten

Eigen foto V.V. Veelerveen

GIETEN – Het kerstzaalvoetbaltoernooi dat dit jaar in sporthal De Goorns in Gieten werd georganiseerd, is gewonnen door Veelerveen. In de voorrondes na Kerst plaatsten zij zich voor de finale die afgelopen zaterdag werd gespeeld.

De eerste poulewedstrijd op de finaleavond werd overtuigend gewonnen van Gieterveen (5-2), in de tweede wedstrijd tegen Tynaarlo keek Veelerveen tegen een 2-0 achterstand aan. Die werd omgebogen tot een 2-2 gelijkspel waardoor Veelerveen mocht spelen om de eerste en tweede plek.

Die wedstrijd speelden ze tegen SETA uit Musselkanaal, waar Veelerveen ook in de voorrondes al gelijk tegen speelde. Nu sloten de Veelerveensters de wedstrijd winnend af. Met één goal van Kevin Rosevink en één goal van Vester Spackman was de buit binnen: een grote beker + geldbedrag.

Komend weekend vliegt de selectie van Veelerveen naar Albufeira in Portugal om daar te strijden om de Algarvecup.

Reinier Edens en Jacob Musch maakten foto’s van de finale.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.