Voorlezen in het donker en een Kinderkliederfestival tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023

Foto: Biblionet

WESTERWOLDE – Van 25 januari tot en met 4 februari organiseert de Bibliotheken van Westerwolde tijdens de Nationale Voorleesdagen leuke activiteiten. Voorlezen is niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar kan ook voor leuke herinneringen zorgen. Doe op 25 januari mee met het Kinderkliederfestival in de Bibliotheek van Ter Apel waarin het boek van Maximiliaan Modderman centraal staat. We gaan schilderen met kunstenares Heleen Wilkens, dansen op de muziek van het boek en we hebben verschillende knutsel activiteiten en spelletjes waarbij je vies mag worden! Woensdag 25 januari van 14.30 tot 16.30 bibliotheek Ter Apel. Geschikt voor alle basisschool kinderen.

Tijdens het voorlezen in het donker hebben we de lichten uit in de bibliotheek en maken we een gezellig en stralend hoekje. Kom in je pyjama naar de bieb en luister samen met je knuffel naar het verhaal van Maximiliaan Modderman. Op vrijdag 27 januari om 18.30 lezen we voor in de bibliotheken van Blijham, Vlagtwedde en Bellingwolde. Op vrijdag 3 februari komt wethouder Giny Luth voorlezen in de bibliotheek van Ter Apel. We beginnen om 18.30. Trek je pyjama aan en doe gezellig mee met voorlezen in het donker, zal onze wethouder ook haar knuffel meenemen? Geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar.

Wil je meedoen met de activiteiten? Dit kan gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Wil je verzekerd zijn van een plekje voor het Kinderkliederfestival? Reserveer via onze web-site www.biblionetgroningen.nl/agenda/westerwolde. Hier vind je meer informatie over alle activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.