Geslaagde Nijjoarsverziede van het Nutsdepartement Bellingwolde

Foto: Jan Glazenburg (archieffoto)

BELLINGWOLDE – Zaterdag organiseerde het Nutsdepartement Bellingwolde in Partycentrum De Meet een Nijjoarsverziede.

De Nijjoarsverziede werd bezocht door 60 leden van het Nutsdepartement Bellingwolde. Voorzitter Ria Smaal heette iedereen welkom. Een speciaal welkom was er voor “Twij Korten Twij Langen”, maar helaas was er maar één Lange. Zij las daarna een mooi gedicht in het Gronings voor.

Het eerste nummer, dat werd gespeeld, was het “Grunnegs laid”. Alle aanwezigen zongen staande uit volle borst mee. Daarna werd heel gevarieerde muziek gespeeld in het Grunnegs, Nederlands en Engels. Het nodigde de voorzitter en haar echtgenoot uit om de dansvloer op te gaan en daarna waren er al snel meerdere paren aan het dansen.

Intussen werden er heerlijke hapjes op kleine schaaltjes opgediend, zoals carpaccio, Japanse groenten, garnalen en bitterbal. Het was een geslaagde avond met heerlijke muziek en lekkere hapjes.

Na afloop bleven velen nog zitten om onder het genot van een drankje nog even gezellig na te praten.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.