Jasper Schepers is Knoalster van het Jaar 2022

Foto: Boelo Lutgert

STADSKANAAL – Jasper Schepers uit Musselkanaal mag zich de Knoalster van het Jaar 2022 noemen.

Dinsdagavond werd in Theater Geert Teis de winnaar van de jaarlijkse verkiezing van de Knoalster van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal. De winnaar is Jasper Schepers uit Musselkanaal.

Het is de tweede keer in een paar weken tijd dat hij een prijs krijgt voor zijn inzet voor de gemeenschap. Hij is namelijk afgelopen december ook verkozen tot vrijwilliger van het jaar van de Nierstichting.

Jasper is onvermoeibaar actief als vrijwilliger voor de Nierstichting. Hij doet dit vol energie, omdat hij als geen ander weet hoe het is om te leven met een nierziekte. Hij is een echte multi-vrijwilliger: collectant, actievoerder, pleitbezorger, ambassadeur en hij mobiliseert andere vrijwilligers. Hij is creatief en bedenkt elke keer weer nieuwe acties en opties om de Nierstichting vooruit te helpen.

De organisatie van de verkiezing was ook dit jaar weer in handen van redacteur Paul Abrahams van de Kanaalstreek.

Ingezonden door Boelo Lutgert

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.