Dartclub Zwien Oet Noorden organiseert morgen openings-darttoernooi

Foto: Mazzelmoaze

WEDDE – Morgen organiseert Dartclub Zwien Oet Noorden een openings-darttoernooi.

Op 14 januari organiseert Dartclub Zwien Oet Noorden om 14.00 uur in dorpshuis De Voortgang in Wedde een openings-darttoernooi. Publiek is welkom!

Initiatiefnemer van de dartclub is Johan Zuidema. Hij heeft ook de naam: Dartclub Zwien Oet Noorden bedacht. Ze begonnen met een man of drie, maar er kwamen steeds meer bij en werd het een “uit de hand gelopen hobby” vertelt Devie Boekelo, een van de darters.

De groep van zo’n 24 darters trainde tot voor kort in een schuur aan de Louwdijk in Blijham. Aangezien de ruimte te klein werd voor dit aantal is deze week uitgeweken naar het dorpshuis in Wedde. Daar wordt elke week op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur gedart.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.