Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gisteren is tussen 5.45 en 15.440 uur op de carpoolplaats aan de Schillerring hoek Schullendamm een blauwe VW Golf aangereden. De wagen heeft voor 500 euro schade aan het voorste spatbord. Van de veroorzaker ontbreekt ieder spoor.

Op een parkeerplaats van een bouwmarkt aan de Borsigstraße is vanmorgen tussen 9.40 en 10.05 uur een Volvo XC 90 aangereden. De auto heeft schade aan de rechter achterkant. Over de veroorzaker is niets bekend.

Papenburg

Rond acht uur vanmorgen zag de 59 jarige bestuurder van een Ford Kuga op de Rheiderlandstraße, ter hoogte van de oprit naar de B70, een voor hem rijdende shovel over het hoofd. Hij botste er frontaal achterop. Hierop vloog de Ford in brand. De bestuurder werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het vuur werd door de brandweer van Papenburg geblust. De 63 jarige bestuurder van de shovel raakte lichtgewond. De schade wordt op 16.5000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.