Auto rijdt tegen gevel slijterij

Foto: Ronny

NIEUW WEERDINGE – Vannacht is een automobilist tegen de gevel van een slijterij gereden.

De politie werd vannacht rond half één gealarmeerd voor een incident bij supermarkt van Klinken aan het Weerdingerkanaal NZ in Nieuw Weerdinge. Daar bleek een automobilist bij het verlaten van een parkeerplaats tegen de gevel van het gedeelte waar de slijterij in is gevestigd te zijn gereden.

De 32 jarige Hagenees is er vervolgens in zijn auto vandoor gegaan. Hij werd korte tijd later in het dorp aangehouden. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed, het verlaten van de plaats van een ongeval en het veroorzaken van een ongeval.

De schade aan de slijterij is groot. De eigenaar schat dat het tussen 20.00 en 30.000 euro is. Beelden, gemaakt door beveiligingscamera’s, moeten uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.