Barrels weer terug in Nederland (Update)

Foto: Mazzelmoaze

NOORWEGEN, EEMSHAVEN – Vandaag kwamen de barrels weer in Nederland aan.

Na een onstuimige avond en nacht, vanwege storm op zee, zijn de barrels vanmorgen in de Eemshaven aangekomen. Veel deelnemers, waaronder organisatoren Rob en Meini Zweep, waren zeeziek. Daarom reikten Marco en Gert de prijzen uit. Deze waren als volgt verdeeld:

Pechprijs: De Zwartrijders

Originaliteitsprijs: Team Yellow Sunshine

Eerste prijs: Buurman en Buurman

Tweede prijs: De Soephazen

Derde prijs: De Zwagers

De barrels vertrokken 6 januari vanuit Winschoten voor een rondje Botnische Golf. In 135 oude barrels, met zo’n 300 deelnemers beleefden ze allerlei avonturen in de sneeuw en bezochten ze onder anderen de woonplaats van de Kerstman.

Mazzelmoaze verzamelde foto’s uit de app en plaatste ze op Facebook, zodat het thuisfront en andere belangstellenden mee konden kijken. Klik HIER voor alle foto’s. Vanmorgen stond hij ze in de Eemshaven op te wachten, waar de barrels vanuit Kristiansand (Zuid Noorwegen) met de nieuwe veerdienst aankwamen.

Zaterdag gaat hij zelf on tour met de Wintereditie door onder anderen Slovenië. Hij houdt ons dan weer van zijn avonturen op de hoogte.

Foto’s: Mazzelmoaze

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.