Spreekuur voor grenspendelaars in Papenburg

Foto: EDR

PAPENBURG – Tijdens een spreekuur op locatie in Papenburg kunnen grenspendelaars en hun werkgevers op 26 januari a.s. terecht bij GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR). Belangstellenden krijgen informatie op het gebied van sociale verzekering, ouderdomspensioen en belasting.


Vanwege de coronapandemie kon het GIP EDR-spreekuur lange tijd niet op locatie in de grensregio plaatsvinden. Op 26 januari zal tussen 9.00 en 12.00 uur (op afspraak!) voor het eerst weer een adviseur van GIP EDR aanwezig zijn op het kantoor van de Agentur für Arbeit aan Am Stadtpark 10.

Heeft u belangstelling voor een afspraak?

Stuur dan een e-mail naar gip@edr.eu en vermeld hierin ook het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent. Een van onze GIP EDR-adviseurs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Ingezonden

Bij GIP EDR kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buurland. Naast de maandelijkse spreekuren in Emmen, Papenburg, Groningen en Bad Nieuweschans kan er ook een afspraak worden gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek bij GIP EDR op kantoor in Bad Nieuweschans.

Grenspendelaars en andere belangstellenden kunnen de adviseurs op werkdagen, tussen 9.00 en 13.00 uur, voor dringende vragen telefonisch bereiken via +31 (0)597 521818.

De dienstverlening van GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de provincies Groningen en Drenthe, de Arbeidsmarktregio Drenthe, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Duitse deelstaat Niedersachsen, de Landkreise Emsland en Leer en de Agentur für Arbeit Nordhorn.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.