Ondanks slecht weer geslaagde SP actiedag in Winschoten

Foto: SP

WINSCHOTENOndanks barre weersomstandigheden met wind en regen kwamen zaterdag 14 Januari zo’n 25 SP’ers naar Winschoten om tijdens de zogenaamde “SuperZaterdag” met de volkspetitie “nationaliseer onze energie” in de Bomenbuurt huis aan huis handtekeningen op te halen.

Onder anderen Agnes Bakker, lijsttrekker voor de komende Provinciale Statenverkiezingen en Tweede Kamerlid Sandra Beckerman trotseerden de weergoden om met de mensen in gesprek te gaan over de alsmaar stijgende kosten terwijl de meeste mensen allang niet meer kunnen rondkomen. Met de oproep “Nationaliseer Onze Energie” werden deur-aan-deur handtekeningen verzameld ter ondersteuning van deze volkspetitie. Ondertekenaars worden tevens opgeroepen naar het grote volksprotest te komen dat de partij op 11 Februari in Amsterdam organiseert.

Daarnaast werd opgeroepen om mee te helpen met de campagne voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart aanstaande. Tijdens deze campagne wil de SP zoveel mogelijk mensen oproepen om in ieder geval te gaan stemmen, en dan bij voorkeur natuurlijk op één van de kandidaten op de lijst die wordt aangevoerd door Agnes Bakker.

Ondertekenen van de volkspetitie “Verlaag de Energie” kan op https://kostenomlaag.sp.nl/volkspetitie

Aanmelden voor het volksprotest in Amsterdam op 11 Februari 2023 kan op
https://kostenomlaag.sp.nl/volksprotest
Vanuit de regio wordt gratis busvervoer geregeld.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.