Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gisteren is tussen 5.45 en 17.15 uur aan de Esterfelder Stiege in Meppen een buitenspiegel van een blauwe Opel Astra vernield. De auto stond in een parkeerhaven tegenover een supermarkt geparkeerd. De schade bedraagt 500 euro.

Haren

Om half vier gistermiddag is op de kruising van de Wesuweer Straße / Deichstraße in Haren een jongen van 13-15 jaar tegen de VW Polo van 18 jarige man gereden. De jongen fietste in tegengestelde richting op het voetpad. De jongen is kort door de automobilist aangesproken, waarna hij er vandoor ging zonder zich om de schade, die op 500 euro wordt geschat, te bekommeren.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.