Succesvolle bijeenkomst SP Westerwolde

Foto van de SP op de braderie in Vlagtwedde, ingezonden door Marlies Schoo

WESTERWOLDE – Op zaterdag 14 januari heeft de werkgroep van SP Westerwolde een bijeenkomst gehouden om kennis te maken met haar leden.

Er werd stil gestaan bij de standpunten en doelstellingen die de SP vertolkt en hoe deze worden omgezet in acties. Ook werd gesproken over de werkwijze en de inzet van de leden. Ieders bijdrage, in welke vorm, wordt gewaardeerd. Verder is onder andere gesproken over wat er speelt in gemeente Westerwolde.

Om een goed beeld te krijgen van wat er aan de orde zou kunnen zijn in de gemeente, roepen wij inwoners op om ideeën bij ons te melden. “ Wij gaan graag in gesprek “, aldus Marlies Schoo, contactpersoon SP Westerwolde.


Ook is er gesproken over de volkspetitie voor lagere energie kosten. De SP verzamelt al enige tijd handtekeningen voor het nationaliseren van energie en op 11 februari volgt een volksprotest in Amsterdam. Aanmelden voor het protest kan via sp.nl/volksprotest.

De SP Westerwolde hoopt verder te kunnen uitbreiden en voeten in de grond te krijgen in onze gemeente. Iedereen die wil meedenken en ideeën wil melden kan contact opnemen via westerwolde@sp.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.