Vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal worden in het zonnetje gezet

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal weer in het zonnetje gezet.


Op woensdag 8 maart 2023 wordt van 19:00 – 22:00 uur in sporthal De Spont een vrijwilligersavond georganiseerd. Voor maximaal 400 vrijwilligers wordt er een tafel gedekt waar zij kunnen genieten van een heerlijk buffet en een gezellig avondvullend programma.

Aanmelden voor de vrijwilligersavond 2023 kan via de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet. Zij hebben begin januari een uitnodiging ontvangen waarin staat hoe zij jou kunnen aanmelden voor de vrijwilligersavond 2023.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.