Rondje Roege Baarg, crossloop en wandeltocht over vier afstanden door mooi Westerwolde

Foto: Be Eelsing

ONSTWEDDE – Hardlopers en wandelaars die wel houden van een mooie loop over grotendeels onverhard terrein, komen op zaterdag 4 februari goed aan hun trekken in Onstwedde. Want dan is er Rondje Roege Baarg, een crossloop en wandeltocht over vier afstanden door mooi Westerwolde. De organisatie is in handen van Hardloopclub (HLC) Onstwedde.

De deelnemers wandelen en lopen hard over onverhard terrein door mooi Westerwolde, onder meer Ter Wupping, Veele en Wessinghuizen. De hardlopers hebben keuze uit vier afstanden 6, 11, 18 of ruim 22 kilometer. Wandelaars lopen 6 of 11 kilometer.

Rondje Roege Baarg start en finisht bij sporthal De Bast aan de Boslaan 18 in Onstwedde. Daar vindt ook de inschrijving plaats vanaf 9.30 uur. Er is geen voorinschrijving. De hardlopers gaan om exact 11.00 uur van start, de wandelaars vertrekken vijf minuten later. 

Kijk voor meer informatie op de website van HLC Onstwedde.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.