Alle voorstellingen Sprankelgroep afgelast

Eigen foto

SELLINGEN – De Sprankelgroep moet dit seizoen al zijn voorstellingen afgelasten.

Tot hun grote spijt moet de Sprankelgroep dit seizoen alle voorstellingen afgelasten. Er zijn drie spelers langdurig uitgevallen. Voor twee hadden ze een oplossing gevonden, maar met de derde, zo vlak voor de première, ziet de toneelvereniging geen kans meer dit nog op te vangen en een goede voorstelling neer te zetten.

Uiteraard ook voor de spelers een grote teleurstelling; ze waren er klaar voor en hadden er, zeker na de ‘corona-onderbreking’, enorm veel zin in. De Sprankelgroep gaat zich nu richten op het volgend seizoen en hoopt u dan weer met een mooie Grunniger klucht te kunnen verrassen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.