Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

De politie heeft gisteravond om 19.45 uur, na een melding door een getuige, een 28 jarige man aangehouden. Hij had in de Kolpingstraße in Meppen twee reclameborden, het politiebureau en de toegangspoort daarvan met verf besmeurd. De schade bedraagt 3.000 euro.

Dörpen

Bij een ongeval op de B 70, ter hoogte van Dörpen, is gistermiddag om 16.0 uur een persoon gewond geraakt. Een 39 jarige bestuurder van een VW zag bij het linksaf slaan naar de Rägertstraße een tegemoetkomende Skoda over het hoofd. Bij de daaropvolgende aanrijding raakte de bestuurder van de VW gewond. De 34 jarige bestuurder van de Skoda en zijn 41, 17 en 15 jarige passagiers bleven ongedeerd. De totale schade wordt op 10.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.