Barrels onderweg naar het Gardameer

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Rob en Meini Zweep organiseren deze week de Barrel Challenge wintereditie. Het vertrek was zaterdagmorgen bij het Best Western Hotel in Asten, Noord-Brabant.

Zaterdag vertrokken zo’n 100 deelnemers in 50 barrels in de richting van Zuid Europa. Acht dagen raggen ze in een oude barrel, die niet jonger mag zijn dan 20 jaar, door Europa. Dit wordt weer georganiseerd door Zweep Events uit Winschoten. Rob Zweep is bij deze rit ook weer van de partij.

Tijdens de Barrel Challenge krijgen de deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’. Deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren punten op. Zo maken ze kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden.

Fotograaf Mazzelmoaze is deze keer ook weer van de partij. Hij zal ons op de hoogte houden van alle avonturen en onderweg mooie plaatjes schieten.

Gistermorgen vertrokken de barrels van Innsbruck naar Peschiera del Garda, een gemeente in de Italiaanse provincie Verona. Een rit van 343 kilometer. Onderweg had de auto van Rob mankementen. Bij een garage hadden ze twee uur middagpauze. Het duurde dus een tijdje voordat de auto gerepareerd werd, maar ze zijn goed in Peschiera del Garda aangekomen.

Vandaag zijn ze weer onderweg naar het Gardameer (260 kilometer).

Foto’s: Mazzelmoaze. Klik HIER voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.