Burgemeester Sloots opent de kindervoorstelling Ommelebom

Foto: Hemmo Kuiper

STADSKANAAL – Vanmiddag heeft burgemeester Sloots de kindervoorstelling Ommelebom geopend.

Vanmiddag heeft burgemeester Klaas Sloots in theater Geert Teis de kindervoorstelling Ommelebom geopend. Hij werd met een koets van het gemeentehuis naar het theater gebracht. Daar werd hij door een grote groep kinderen en hun ouders opgewacht. Deze kinderen mochten, omdat ze lid zijn van de Teis KidsClub, met hun familie de voorstelling gratis bezoeken.

Ommelebom is een festival in Theater Geert Teis speciaal voor kinderen. In het hele theater waren er vanmiddag tal van activiteiten. Zo was er een magische show in de theaterzaal, diverse workshops in de KidsClub, een discofeest in de techniekruimte en lekkere snacks. En dat alles volledig in een circus-thema. Bij binnenkomst in het theater kregen de bezoekers een programmaflyer met plattegrond aangeboden, zodat ze konden zien wat er allemaal te beleven was.

Het is 30 jaar geleden dat het Ommelebom festival voor het laatst werd georganiseerd in Theater Geert Teis. Nog steeds hebben veel mensen hier warme herinneringen aan. Ommelebom werd een jaarlijkse traditie waar iedereen al ver van te voren naar uitkeek. Nu, bijna 30 jaar later, gingen oude tijden herleven.

Foto’s: Hemmo Kuiper

Bron: Theater Geert Teis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.