Genodigden nemen een kijkje in De Steakerij

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Vanmiddag opende De Steakerij de deuren voor genodigden.

Op 2e Pinksterdag stopten Roely Knorren en Henk Sikkens met hun glutenvrij Drentse steakhuis De Steakerij in Zuidveld in het midden van Drenthe. Zij hebben er 32 jaar met veel plezier gewerkt. De Steakerij is verhuisd naar voormalig eetcafé De Driesprong aan de Hoofdweg in Bellingwolde.

Het afgelopen half jaar is hard gewerkt om van een bruin café een steakhuis te maken. Roely en Henk openen voor het eerst de deuren op vrijdag 3 februari 2023, om vrijdags, zaterdags en zondags met even veel plezier het iets kleinere bedrijf  voort te zetten. Uiteraard zijn de producten die in het steakhuis worden bereid, evenals in De Steakerij in Zuidveld, 100 % glutenvrij.

Vandaag mochten genodigden een kijkje nemen. In de zaak was ook Inge Sikkens uit Roden aanwezig. De schoonzuster van Henk deed vorig jaar mee aan Heel Holland bakt.

Morgen is er van 15.00 tot 18.00 uur open huis.

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.