The Barrel Challenge Wintereditie zit er weer op!

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Rob en Meini Zweep organiseerden deze week de Barrel Challenge wintereditie. Het vertrek was vorige week zaterdag bij het Best Western Hotel in Asten, Noord-Brabant.

Vorige week zaterdag vertrokken zo’n 100 deelnemers in 50 barrels in de richting van Zuid Europa. Acht dagen ragden ze in een oude barrel, die niet jonger mocht zijn dan 20 jaar, door Europa. Dit werd weer georganiseerd door Zweep Events uit Winschoten. Rob Zweep was bij deze rit ook weer van de partij.

Tijdens de Barrel Challenge kregen de deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’. Deze reeks van knotsgekke opdrachten leverden punten op. Zo maakten ze kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden.

Fotograaf Mazzelmoaze was deze keer ook weer van de partij. Hij hield ons op de hoogte van alle avonturen en schoot onderweg mooie plaatjes.

Donderdag hadden de deelnemers een rustdag. Voor wie Slovenië wou verkennen was een alternatieve route uitgezet. Vrijdag vertrokken de barrels via Oostenrijk naar Partenkirchen in het Duitse Beieren. Dit was de laatste officiële etappe van deze Barrel Challenge.

Op deze laatste avond werd de uitslag van de Challenges bekend gemaakt:

1e prijs: De Dolle Drijfstang

2e prijs: We Drive for Kika

Gedeelde 3e prijs: Boer on tour en De dikke Pompert.

Pech prijs: De Doordouwers

Originaliteitsprijs: Team Liendes

Foto’s: Mazzelmoaze. Klik HIER voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.