Groningse bibliotheken organiseren Kahoot Kampioenschap

Foto: Biblionet

TER APEL, GRONINGEN – Ben jij tussen de 10 en 12 jaar oud? Speel je graag een Kahoot Quiz? Doe dan mee aan de quizcompetitie van de Bibliotheek. Bieblab is op zoek naar dé Kahoot Kampioen van Groningen!


BiebLab is hét jeugdplatform van Biblionet Groningen. In februari organiseren de bibliotheken een Kahoot Kampioenschap voor kinderen uit groep 6 t/m 8. In verschillende bibliotheken én online vinden voorrondes plaats. De winnaars gaan door naar een provinciale finale op woensdag 1 maart.

Ook in de gemeente Westerwolde vindt een voorronde plaats. Op woensdag 8 februari presenteren we om 15.00 uur de Kahoot Quiz in Bibliotheek van Ter Apel. Je kan in de bieb meespelen via je eigen telefoon of tablet. Wil je meedoen? Meld je dan aan via de agenda op bieblab.nl.

Online voorronde
Wil je ook online meespelen? Dat kan! Op woensdag 22 februari presenteren Jeroen en Jolanda van BiebLab de laatste voorronde via YouTube. Doe mee en maak kans op de allerlaatste plek voor de finale! De uitzending begint om 15.00 uur op youtube.com/bieblab.

Over BiebLab
BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Volg de video’s op TikTok, doe mee met online events op YouTube óf neem een kijkje achter de schermen op Instagram. . Online en in de Bibliotheek gaan Jeroen, Jolanda, Yorick, Arnoud experimenteren, onderzoeken en maken we samen toffe series.

Kijk voor meer informatie op bieblab.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.