Begin je weekend met “De Vroege Vrijdagavond Show” bij RTV Westerwolde

Foto: Marco Wesseling

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Sinds september 2022 is er op de vrijdagavond een nieuw programma bij RTV Westerwolde. Je weekend begint hiermee op vrijdag met van 6 tot 8 uur “De Vroege Vrijdagavond Show” dat gepresenteerd wordt door Marco Wesseling. 

Tijdens het programma kunt u luisteren naar muziek van verschillende genres, uit zowel het heden als het verleden. Ook geniet je iedere week in het eerste uur van een nummer afkomstig uit bijvoorbeeld een film, serie of tv programma in De Soundtrack van de week. Alle nummers die hierin worden gedraaid zijn terug te vinden in de Spotify playlist.

Bent u benieuwd naar het programma? Luister dan gezellig mee. Alvast veel luisterplezier…. 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.