Harma de Roo draagt voor in tweede editie “Dichter bij de haard”

Eigen foto

SMEERLING – Als het koud is kruipen we dichter bij de kachel. Ook in Gasterij Natuurlijk Smeerling. In deze tweede editie van “Dichter bij de haard” vertelt Harma de Roo met haar gedichten haar ontwikkeling van beginnend dichter tot waar ze nu staat, met ouder en nieuw werk. Ook haar ‘ dichtermoeder’ Annie Martens zal daarbij uit eigen werk voordragen. En als kers op de taart is daar Silvia Fledderus, die met haar contrabas enkele liedjes ten gehore zal brengen. Ook in het Gronings. Alles in de kamer van het voorhuis, Halmingshoes, van de Gasterij: sfeervol en warm middels een houtkachel. 

Harma: ” Naast mijn werk als domeinspecialist bij de bibliotheken van Westerwolde, mag ik graag schrijven, dichten en workshops geven over schrijven. Het is voor mij een manier om alles wat in mij speelt een plekje te geven, zowel in mijn hoofd als in mijn hart. Ik zal voordragen uit mijn oudere werk en ook zal ik nieuwere gedichten laten horen en de verhalen en gedichten die hiertussenin liggen. Vragen vanuit het publiek mag, graag zelfs! 

U bent op 23 februari van 13.30 tot 15 00 uur van harte welkom om te luisteren. Entree is gratis. Wel even aanmelden, omdat het Halminghoes maar een beperkt aantal plaatsen kent. 

Aanmelden kan via: info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl of telefonisch 0599-312611

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.