Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gistermiddag om half twee is bij een ongeval op de Rheiderlandstraße in Papenburg een 64 jarige bestuurder van een BMW gewond geraakt. Hij voegde, vanwege tegemoetkomend verkeer, te vroeg in nadat hij een vrachtwagen had ingehaald. Daarbij botste hij zijwaarts tegen de vrachtwagen. De man verloor de controle over zijn wagen en kwam uiteindelijk in de rechterberm tot stilstand. De schade bedraagt meerdere tienduizenden euro’s.

Gistermiddag is om één uur bij een bedrijf aan de Seeschleuse een ruimte waarin zich een compressor bevond in brand geraakt. Er raakte niemand gewond. De oorzaak is vermoedelijk een technisch defect aan de compressor. Bij de brand raakte ook het dak beschadigd. De schade wordt op 50.000 euro geschat. Er raakte niemand gewond.

Meppen

Tussen 23 en 25 januari is van een graf op kerkhof Esterfeld in Meppen een modelauto gestolen. Het gaat om een model van een witte VW Karman Ghia met zwart dak. (zie foto)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.