Hobbyisten en verzamelaars presenteren zich op de Hobby- en Verzamelbeurs in Onstwedde

Foto: Johannes Velthuis

ONSTWEDDE – Tientallen hobbyisten en verzamelaars uit Onstwedde en wijde omtrek presenteerden zich vandaag op de twaalfde editie van de Hobby- en Verzamelbeurs  in gebouw d’ Ekkelkaamp in Onstwedde.

De beurs, georganiseerd door  de verzamelaars Hessel Troost, Robert Timmer, Harm Lutjeboer en Henk van der Heide, was evenals alle voorgaande edities een groot succes.  

Ook dit jaar waren alle stands vroegtijdig volgeboekt en kreeg de organisatie alle steun vanuit Onstwedde; dat droeg bij aan een mooie, gratis toegankelijke beurs.

Er waren standhouders met de meest uiteenlopende hobby’s en verzamelingen. Zo was Elze Kruiter uit Onstwedde aanwezig met een collectie zelfgemaakte decoraties en liet Frits Westers uit Groningen zijn schaalmodellen baggermolens draaien. Erik Moorlag uit Stadskanaal toonde zijn indrukwekkende Bassie & Adriaan verzameling, moeder en dochter De Zwart uit Onstwedde lieten hun zelfgemaakte houtdecoraties zien en Jan Hidding uit Bellingwolde was aanwezig met zijn modelbouw stoommachines. Bij de stand van Henk Brinks uit Roswinkel konden bezoekers een mooie collectie blikken speelgoed bewonderen. 

RTV Westerwolde verzorgde vanuit de locatie wagen ’s morgens live de uitzendingen.

Foto’s: Johannes Velthuis, HIER vindt u meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.