Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dörpen

Rond half tien gisteravond zijn aan de Hauptstraße in Dörpen meerdere etalages met straatstenen ingegooid. Het gaat hierbij om een kapper, een ijssalon, een kledingzaak, een restaurant , een orthopedische schoenenwinkel, een supermarkt, een bank en de toegangsdeur van een drogist. Volgens getuigen droeg de dader een zwarte joggingbroek en een zwart jack met bontkraag. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Kluse

Vannacht is om 00.20 uur bij een bakkerij aan de Eichenstraße brand ontstaan. Een medewerker ontdekte dat er, vermoedelijk door een technisch mankement, kortsluiting in de verwarmingsketel was en waarschuwde de brandweer. De schade wordt op 30.000 euro geschat.

Lathen

Tussen vrijdag 21.00 uur en zaterdag 7.45 uur is aan de Kampstraße een ruit van een geparkeerde Skoda Octavia ingeslagen. Uit de auto werd een rugzak gestolen. De schade bedraagt 250 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.