Uniek dubbel concert in d’Rentmeester met Kentucky Snake Oil & Rachel Croft

Foto: Pieter Huttinga

VALTHERMOND – Een uniek dubbel concert in d’Rentmeester met Kentucky Snake Oil & Rachel Croft!

Vrijdagavond 17 februari is Concertboerderij d’Rentmeester na een kleine winterbreak weer terug van weggeweest, en hoe! En dat begint meteen fantastisch met swingende fiddle, spetterende banjo en meerstemmige zang van Kentucky Snake Oil en dat samen met Rachel Croft (UK) die het filmische en het soulvolle vermengt.


Rachel Croft
Het eerste gedeelte van dit unieke dubbelconcert kunt u genieten van de zeer getalenteerde Singer-songwriter Rachel Croft uit Londen. Rachel wordt gezien als één van de grootste singer-songwriter talenten die Groot Brittannië rijk is. Het multi-octaafbereik van Rachel, dat het filmische en het soulvolle vermengt, vloeit moeiteloos over van felle krachtige teksten naar diep en fluweelzacht. Haar eerlijke en gevarieerde, zelfgeschreven werken hebben Rachel een indrukwekkende internationale fanbase opgeleverd.


Kentucky Snake Oil.
Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folkmuziek. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die onder meer bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams, Mumford & Sons, Old Crow Medicine Show, Willie Nelson … etc.

Aan het eind van de avond zullen Rachel Croft en Kentucky Snake Oil nog zes songs tezamen ten gehore brengen. Dit is voortgevloeid uit hun gezamenlijke optredens van afgelopen mei waaronder het bevrijdingsfestival in Leeuwarden waar hun muzikale mix tussen de twee zeer goed werd ontvangen.
Het belooft een geweldige, sfeervolle en muzikale avond te worden!
Zorg dat je d’R bij bent!

Vrijdag 17 februari 2023
Bar open vanaf 19:15 uur
www.drentmeester.nl/events/KentuckySnakeOil-RachelCroft

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.